WhatsApp
Tel

De ce sunt CURSURILE de limba germană cele mai utile?

De ce sunt CURSURILE de limba germană cele mai utile?

Cursurile de învățare a limbii germane sunt cele mai utile, deoarece implică personajul cheie - profesorul. Susținute online sau offline în sala de curs, această practică include lecții, conversații, exerciții, iar cel mai important - feedback-ul lingvistic din partea profesorului. Un bun pedagog va ajuta cursanții să învețe în mod organizat, iar aceasta va crește eficiența cursului. Iar dacă este și vorbitor nativ, atunci cursanții vor avea rezultate remarcabile într-o perioadă mai scurtă.


Oricât de bune, dezvoltate și avansate nu ar fi aplicațiile de învățare a unei limbi străine, interacțiunea directă cu profesorul nu poate fi reprodusă. Mai ales că fiecare are propria sa metodă de predare îmbunătățită pe parcursul anilor. Aplicațiile sunt utile dacă vin ca și o completare la cursurile de bază. Practica rămâne a fi cheia succesului.
În cadrul școlii Lingua Transcript activează profesori bine pregătiți, cu mii de ore predate, iar implicarea lor în activitate este uimitoare! Avem profesori nativi de limba germană, iar acest avantaj cresc șansele studenților de a o vorbi cât mai corect.


Un alt motiv pentru care recomandăm cursurile este pregătirea pentru testele de certificare, cum ar fi Goethe-Zertifikat sau TestDaF. Deținerea unui certificat de atestare a nivelului de cunoștințe este cu siguranță un plus, mai ales pentru cei ca lucrează sau studiază în Germania. De obicei aceste certificări se solicită la admiterea la facultate, la obținerea unui job nou sau oricând este nevoie de o confirmare a nivelului de cunoaștere a limbii.


De menționat este și faptul că sunt de mare ajutor în timpul activităților online sau offline - colegii, deoarece profesorul va include în predarea sa și conversațiile dintre ei. Iar cel mai important este ca va și urmări aceste dialoguri și va interveni acolo unde este cazul, când cursantul are nevoie de o explicație în plus.


Feedback-ul personalizat după capacitățile de învățare ale fiecărui student este indispensabil. Pentru că doar înțelegând greșelile și conștientizându-le va putea vorbi mai ușor o limbă străină. De obicei fiecare profesor are propria sa metodă de oferire a feedback-ului personalizat, unii livrează aceste informații sub formă inspirațională, de motivație, iar alții - mai tehnic. Oricare ar fi metoda aleasă cu siguranță sunt de ajutor pentru cursanți.

Vrei să aprofundezi limba germană cu un profesor specializat? Vezi aici cursurile noastre:

Alege cursurile Lingua Transcript!